Mit New York

Over skyerne er himlen altid blå

(Følgende blev skrevet d. 30/6 ombord på et fly, hvor jeg gav mig selv den største gave, ever – ubegrænset wifi i samtlige otte timer):

Alarmen gik af kl. 05 i morges, efter blot tre timers søvn, og lige der, i det øjeblik, der kunne jeg altså ærligt have bandet min forestående rejse langt væk. Jeg har altid enormt svært ved at falde i søvn når jeg skal noget vigtigt dagen efter – specielt hvis det vigtige foregår før fanden får sko på.

Nu sidder jeg på et fly mod New York, og forventningens glæde har (selvfølgelig) meldt sig. Jeg elsker New York, og det er virkelig mit andet hjem Jeg føler mig accepteret på en anden måde, og jeg bliver altid mødt med venlighed og nysgerrighed. Lige bortset fra i de amerikanske lufthavne — Undskyld, men der kan man altså tale om et attitudeproblem. 

Længere nåede jeg ikke, da jeg blev distraheret af andre ting — bl.a. en utilfreds mave, som resultat af en større indtagelse af sukkerfrit slik og kaffe. Dårligt hver for sig, men specielt dårligt sammen ombord på et fly. Do not recommend! Ellers fik jeg lyttet til en masse musik, og nåede lige at få en mega forskrækkelse, da mit institut’s eksamenskoordinator skrev og rykkede for en lægeerklæring, jeg havde sendt i en email for over en uge siden, men som tilsyneladende var gået tabt i cyberspace. På trods af at vi på det tidspunkt befandt os midt over Atlanterhavet, hvor vores wifi-forbindelse var allermest lousy, lykkedes det mig at få en mail igennem til hende, og så blev turen ellers reddet.

Nu befinder jeg mig på en sovesofa i min svigermors condo på Long Island, hvor jeg nyder ting som aircondition og blødt vand. Jeg har været her i én dag indtil videre, og er stadigvæk ekstremt påvirket af jetlag. Men jeg er her, og jeg er glad.

One Comment

  • Helle

    Og som Dirch Passer sang: Oven over alting skinner moder sol🌞Det vil den også gøre for dig Sofie, fordi du har sådan en god tilgang til livet og dets tilskikkelser – glæder mig til at følge din blog 🍀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: