At skrive under sit fulde navn
Bloggen

Tanker om det at skrive under sit fulde navn

Med Strike a Prose har jeg for første gang i min tid som blogger (14+ år) valgt at skrive under mit fulde navn, og det er altså lidt skræmmende. Men også virkelig fedt.

Det føles ihvertfald helt rigtigt at stå ved mine ord på den måde.

At skrive under sit fulde navn

Jeg googlede mit fulde navn i går, og bloggen kom op side 2. Det er ikke fordi jeg tror, at nogen vil google mig – og hvis de gør, er mit skriveri jo rimeligt harmløst, og nok ikke noget, der vil ødelægge fremtidige jobmuligheder. Forhåbentlig vil en fremtidig arbejdsgiver tænke, at det er good clean fun, og at det er meget sundt at have en hobby. Selvom de måske ville foretrække glaspusteri eller tamilsk madlavning.

Jeg havde virkelig mange overvejelser omkring det, at skrive under mit fulde navn. For det første er det noget, man ikke kan gøre om, og dét i sig selv gør, at det er noget man skal tænke igennem. Jeg har flere gange spurgt mig selv, hvordan jeg ville have det, hvis der var nogen venner eller bekendte der læste min blog — og jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg faktisk ville føle mig virkelig beæret. Tænk, at der er nogen, jeg kender (og nogen generelt), der gider at følge med i mit liv på den måde. Det er da smigrende.

Når tiden føles rigtig, håber jeg at kunne bevæge mig ud i nogle af de (for mig)  mere “betændte” emner, såsom hvordan det er at leve med en kronisk sygdom, hvordan det er at være “anderledes” i Danmark, og hvordan alt det påvirker et menneskes selvopfattelse og følelse af selvværd og selvtillid. Det er måske ikke det mest opmuntrende, men det er der jo også plads til her i blogland. Og heldigvis for det. Livet er jo ikke bare nuttede katte og cola zero.

Forhåbentlig er det noget, nogle kan bruge til noget — og ellers er det bare rart for mig at skrive om.

Nu vil jeg slænge mig på min svigermors seng og hygge mig med lidt Jerry Springer (alt ved denne her sætning lyder underligt). Ha’ en dejlig onsdag!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: