Livet,  Studieliv

Regnvejr og dumme ben – i morgen er en ny dag

Jeg har lavet et dumt vrid med mit ben i nat og er derfor lettere immobil i dag. Jeg kan mærke, at det er noget, der vil gå over, men det gør alligevel ondt. Men hey, sådan er det, når man lever livet på den vilde side og vælger at tage en nat uden sine benskinner — man kan risikere at vågne op med et dumt ben. Så nu sidder mit dumme ben og jeg her på min svigermors seng og kigger ud på regnen til lyden af hendes kat, der snorker. Jeg savner mine egne katte helt vildt, men ham der Petey er altså en okay substitut. Lidt kedelig, men også ret sød. Lad mig præsentere jer for Petey (også kendt som min eneste læser) – han foretrækker at læse min blog om morgenen med en kop kaffe og en croissant.

Regnvejr og dumme ben

Så hvad laver man i en lille condo på Long Island, når det regner og man har et dumt ben? Man arbejder da på et oplæg til sin forestående mundtlige sygeeksamen, som man forøvrigt har mareridt om hver nat. Nu er det store spørgsmål: to powerpoint or not to powerpoint? Den må jeg lige tygge lidt på, for det ville være et mareridt, hvis alt var hængt op på en powerpointpræsentation og det tekniske så ikke virker. Det er jo trods alt KUA (unskyld, Søndre Campus), vi taler om, ik’? Det ville ikke være et rigtigt modul/forelæsning, hvis der ikke blev brugt ti+ minutter på at hive hår ud over HDMI-stik og manglende lyd.

Men de der HAY-stole er da meget pæne (… når ikke det ene ben spontant brækker af og får en studerende til at falde baglæns og knalde hovedet ind i væggen. For en gangs skyld var den studerende ikke mig! Jeg tiltrækker ellers den slags ulykker, og ville garanteret have fået et kraniebrud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: