Biscuit
Førsteverdensproblemer,  Kattedame,  Strøtanker

Homecoming Queen: Regnvejr, jetlag, og dagens dilemma

Jeg er hjemme, jeg har jetlag, og det pisser ned udenfor. Når man kommer hjem til det her vejr, føles det nærmest som om, man har været på tropeferie – også selvom man bare har været på Long Island. Jeg har dog besluttet mig for, at jeg skal i Netto ligemeget hvad, for vi har intet i køleskabet, og i aften skal sgu fejre vores hjemkost med en omgang hjemmelavet Daal. Jeg har aldrig prøvet at lave det før, men jeg har på mine gamle dage fået en dyb kærlighed til indisk mad, og kunne godt tænke mig at udvide mit repertoire til at indeholde mere end blot Chicken Tikka Masala (på glassovs, shh).

Jeg vil dog sige, at jeg efterhånden er blevet super god til at lave raita (en indisk “dressing” lavet på yoghurt), som jeg forøvrigt mener kan bruges til alle lejligheder. ALLE lejligheder. Faktisk er jeg lidt afhængig af det, og er i den forbindelse også blevet mægtig glad for mynte og koriander. Tænk, at jeg skulle gå hen og blive afhængig af noget SUNDT. Miraklernes tid er tydeligvis ikke ovre! Og dette mirakel er i særdeleshed tiltrængt, for det er vist ved at være tid til en livsstilsændring. Eller, det er det helt sikkert. Spørg bare indersiden af mine lår, når jeg går en tur. Those thighs are on fireeee…

Og med det in mente, er mit dilemma lige nu, om vi skal droppe det tilhørende naanbrød i aften. MEN, ÅH, JEG ELSKER BARE NAAN! Det er et dilemma, mange sikkert kender, og slås med hver dag: to nan or not to nan? Fornuft eller følelse? Stolthed eller fordom? Den enes død, den andens brød? Eller, øh…

Vi må se, hvad der vejer tungest, når jeg står i Netto og kigger længselsfuldt på mit højtelskede naan.

MEN ÅH, JEG ELSKER BARE NAAN!

Anyway, der er ihvertfald én, der er glad for at jeg er kommet hjem igen:

Biscuit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: