Blandet Landhandel #2
Blandet landhandel,  Føljeton

Blandet landhandel #2

Blandet Landhandel #2

  • Vi har nu været hjemme i ca. 5 dage (selve hjemkomstdagen tæller ikke, da jeg var totalt bagstiv af jetlag), og vores kufferter står stadigvæk u-udpakkede midt på stuegulvet, nu halv-plyndrede, fordi man jo engang imellem lige mangler et eller andet vigtigt, såsom den nye lilla neglelak, man har købt. Anyway, sådan et par rodede kufferter midt i stuen er bare vildt god feng-shui.
  • Min far udtaler forresten “shui”, som om det rimer på “tui”. Pretty endearing.
  • Apropos “tui”, så synes jeg ærligt, at det er et røv-åndsvagt navn til et rejseselskab. Jeg kan næsten ikke tage det alvorligt. Det lyder så sukkersødt, og som noget nogen siger, for at få folk til at smile på billeder. Er du klar, onkel Johan? Okay, allesammen, sig tuiiiiiiii. Hey, måske er det det nye appelsin? Du hørte det her først.
  • Jeg er blevet totalt afhængig af kaffe om morgenen (men resten af dagen står den stadigvæk på uanede mængder te). Er jeg så voksen nu?
  • Jeg købte en gulvvifte i Kop & Kande igår (en tidlig fødselsdagsgave til Chuck) til 329,- kr. Jeg var vildt lykkelig for mit kup indtil Chuck pointerede, at det er den samme vifte, som Netto sælger engang imellem og til under 200 kr. Fandeme surt.
  • I dag SKAL jeg altså have lavet en læseplan, så jeg kan få struktureret min tid inden jeg skal til sygeeksamen i august. Lige nu føler jeg, at jeg har uanede mængder tid, men tiden går og klokken slår og før jeg ved af det, sidder jeg i et eksamenslokale på ITX og sveder. Jeg skal også have forberedt mig til min mundtlige eksamen, som helt klart er den, der giver mig mest ondt i maven.
  • Jeg vil så gerne se den nye sæson af Twin Peaks, men jeg er aldrig blevet færdig med sæson 2 – og dette er på trods af, at jeg altid himler op til alt og alle om, hvor fantastisk en serie det er. Pinligt.

Photo source

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: