Bloggen

Et spørgsmål fra hende der amatøren

Jeg har skrevet et langt (og temmeligt personligt) indlæg, som lige nu ligger og hygger sig under “kladder”. Jeg skal lige finde ud af, om det skal udgives — og i så fald, om det så skal publiceres i sin nuværende form. Det er mest skrevet for min egen skyld, som en slags katharsis, men jeg kan ikke finde ud af, hvor passende det er for en personlig blog anno 2017. Jeg er ikke en nybegynder, når det kommer til blogmediet, men jeg er det i forhold til dets nuværende tilstand.


Så, nu spørger jeg jer: what to do? Skal det bare printes ud og klistres ind i min (ikke-eksisterende) dagbog? Eller skal jeg tage chancen, få det ud, og håbe, at nogen kan bruge det til noget? Hvor går grænsen mellem personlig og privat? Er det ene godt og det andet skidt? Jeg har jo sådan set skrevet lidt om mine tanker omkring dét at dele før, godt nok i en anden kontekst, men jeg er stadigvæk i tvivl.

Nårh ja, og er det et totalt blogging-faux pas mere eller mindre at dedikere et helt indlæg til at tale/advare/opbygge en spænding omkring et andet indlæg, der måske slet ikke kommer til at se dagens lys? If so, TOO LATE. Betragt dette indlæg, som værende en advarsel om en forestående islandsk solformørkelse. Og ikke en hvilken som helst advarsel, men en advarsel fra DMI, som vi ved kan gå begge veje, og muligvis ikke bliver til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: