Livet

Når man ikke er fotogen og bliver bedt om at tage et profilbillede

Jeg endte med at lege fotomodel med mig selv i haven, dog efter naboen var færdig med at save brænde. Jagten gik på et profilbillede til min profil på Bloggers by Heart, og selvom jeg har billeder liggende, der egner sig til noget mere professionelt (dvs. ikke et billede af mig i nattøj, stående ude foran White Castle med en papkuffert fuld af mini-burgere), havde jeg lyst til at det skulle være helt nyt og tilsvarende. Desværre er jeg helt vildt dårlig til at tage selfies, så nu overvejer jeg stærkt, at købe en af de der selfie-sticks, så jeg kan få lidt ekstra armlængde – også selvom Chuck så vil nægte at følges med mig på gaden. Eller også må jeg tvinge Chuck til agere personlig fotograf – også selvom han har et fuldtidsjob + det løse (danskundervisning, og, du ved, et liv).

Her er en kort billeddokumentation af mit selfie-photoshoot i haven. For de fleste af os dødelige, skal der minimum ti kiksere til for at få ét godt billede, og jeg er bestemt ingen undtagelse.

Okay, luk øjnene og tag en dyb indånding. Når du åbner øjenene, er du Amal Clooney.

Ikke helt Amal Clooney (dette endte dog med at blive det endelige billede – it’s as good as it’s going to get)

Fuck! Var det en dråbe regn? Save the blush!

Under halvtaget.
Ikke en god vinkel.
Moving on.

Okay, en smule bedre.

Og så fejrede jeg det med et glas cola zero og lidt Safiya Nygaard.

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: