Smuksering,  Tricks i ærmet

Et lille tip til at få bedre resultater med din lip stain

Jeg købte for nyligt min første lip- og cheek stain i Body Shop*, i farven 001 Pink Hibiscus, da jeg tænkte, at den påståede holdbarhed ville passe perfekt til min dovenskab og uvilje til at skulle “reparere” min læbestift hele tiden. Sådan er det, når man drikker meget te! En lip stain giver selvfølgelig et andet look end en læbestift, men jeg synes det er rigtigt fint og naturligt, og så er det ikke high-maintance. Du skal bare være opmærksom på, at den ikke giver nogen fugt til dine læber, da den vitterligt bare farver dine læber. Derfor skal du påføre lidt læbepomade engang imellem, hvis du ligesom mig lider af kronisk tørre læber.

Men nu til tippet, som måske er totalt åbenlyst for alle andre end mig, men lad mig bare i et par sekunder blive i troen om, at jeg er genial. Det sker så sjældent!

Body Shop: Lip- and cheek stain, 001 Pink Hibiscus

LIP STAIN TIP – direkte fra mig til dig

Hvis du bruger en lip stain, er det alfa og omega, at du bruger en lipscrub først. Der må ikke være nogen tør hud, da farven på dine læber i det tilfælde bliver ujævn, og ikke holder lige så længe. Hvis du har tørre områder på dine læber, bliver det med en lip stain endnu mere tydeligt, og det er jo noget, de færreste ønsker. Du kan få en god (og forholdsvis billig) lip scrub i H&M, eller også kan du lave en selv med relativt få ingredienser. Jeg bruger selv én fra LUSH, som jeg har købt i USA, men den er hverken værre eller bedre end så mange andre muligheder, så længe du skrubber på livet løs!

Samtidig er det, efter min erfaring, også vigtigt, at du først påfører fugt til dine læber efter du har påført din lip stain, da der ellers er et lag mellem dine læber og farven – og farven kan derfor ikke trænge igennem til læben, og efterlade farve. Det er fristende at påføre læbepomaden lige efter du har skrubbet dine læber, men ligesom du ikke ville påføre håndcreme lige inden neglelak (da neglene jo skal være tørre for at neglelakken hænger fast), skal du tænke på dine læber på samme måde. Læberne skal være renskrubbede og bare.

Jeg har virkelig kunnet se en forskel på det endelige resultat, og nu hænger de to typer produkter unægteligt sammen i mit hoved.

*= Jeg ved ikke, hvorfor den koster 145,- kr. på deres officielle hjemmeside, da jeg købte min til 95,- kr. på Frederiksborggade i København (og den var ikke på tilbud). Meget mystisk, Body Shop – meget mystisk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: