17 spørgsmål til

17 spørgsmål til livsstilsblogger Monia fra moniamagdalena.com

I denne uge har jeg været så heldig, at få lov til at interviewe livsstilsblogger Monia, indehaver af Moniamagdalena.com, om hendes blog, hverdagsrutiner, kærligheden til mad, og dét at blive 30. Monias blog er autentisk, personlig, og ikke mindst inspirerende, og indeholder oceaner af brugbare fifs, guides, og lækre opskrifter, der bare venter på at blive prøvet af. Cookie-opskriften må dog vente for mit vedkommende, da jeg har lovet min diætist, at opføre mig ordentligt.

17 spørgsmål til Monia

Hvorfor begyndte du at blogge?

Jeg havde læst lidt med på nogle blogs – syntes at det virkede spændende og tænkte at det kunne da være meget hyggeligt :).
Jeg syntes selv at jeg havde en masse på hjertet, som jeg gerne ville ud med og så ville jeg gerne dele min store madpassion med nogen. Jeg startede faktisk med en madblog, men så lavede jeg denne og postede mindre og mindre på madbloggen. Jeg havde så meget mere jeg ville skrive om og ud med, end kun mad. Men mad fylder utroligt meget på min blog <3

Hvad kan du allerbedst lide ved at blogge?

Jeg elsker, når folk kommenterer på mine posts. Det viser, at der rent faktisk er nogen, der læser det, man sidder og skriver – Så bliver jeg så glad :). Derudover så lader bloggen mig få et kreativt pusterum fra mit daglige hektisk liv. Jeg slapper af, når jeg blogger.

Hvad er dine ambitioner for din blog?

Jeg håber, at den kan blive større med tiden, og evt. kunne leve af den (I know.. stupid dreams 😉 ) Så ville man endelig have tiden til virkelig at fordybe sig i indholdet af den :). Det er jo ikke fordi det er tid, man har mest af til sin blog, med et fuldtidsarbejde & en familie ☺

Hvad er allervigtigst for dig, når det kommer til livsstilsblogs?

Jeg synes, at det er vigtigt, at bloggerne er troværdige, når de eks. reklamerer & og tester produkter. Det virker til, at der er mange, der bare reklamerer for ditten og datten, og egentlig er ligeglade med, om det virker – bare de får betaling. Men jeg tror bestemt også, at der er ligeså mange troværdige bloggere derude. Deriblandt mig selv – men kan forestille mig at for læserne, er det en jungle at finde rundt i, med hvem man kan stole på, og hvem man ikke kan :). Derudover synes jeg det er vigtigt, at der er personlighed med i indlæggende, så læserne føler, at de kender dig, og får lyst til at læse med.

Hvad er den bedste rejse, du har været på?

Min bedste rejse må være den allerførste rejse min kæreste og jeg var på, lige da vi havde mødt hinanden – Til Gran Canaria. Jeg havde ikke mødt hans søn endnu. Det var bare mig og ham, nyforelskede og skulle lære hinanden ordentligt at kende. Det var en rigtigt god tur :).

Hvordan ser dine weekender som regel ud?

Vi har min bonussøn hver anden weekend – så i de weekender står den på besøg hos farmor & farfar, legeaftaler, svømmehal, bif-tur, spil, ture eller bare playstation og ren afslapning. Når vi er alene, står den på hygge, ud at spise, ture, rengøring & oprydning, totalt afslapning & opladning til kommende uge :).

Beskriv den perfekte dag

Sove til min krop ikke vil sove mere. Ind til København på et lækkert sted og spise en god brunch og hygge. Derefter gå en tur og nyde livet, gå på spa eller bare få noget massage, samt en tur til frisøren og blive forkælet. Efter nogle forkælelsestimer, ville det være perfekt med en gang shopping, og så slutte dagen af med en lækker middag med skøn vin og selvfølgelig créme brûlée med passionsfrugt is til dessert <3

Hvad er din yndlingsopskrift?

Puha…. Jeg har mange! Det er svært at vælge. Lige for tiden er jeg dog gået helt cookie-amok, og laver en hel masse forskellige cookies (til min bonussøns store fornøjelse 😉 ). Prøv disse lækre Rocky Road cookies, med marshmallows, chokolade & nødder <3.

Du er lige fyldt 30 – føles det som en milepæl for dig?

Ja det gør det. Selvom jeg vidste, at det var lige om hjørnet, kom det alligevel som et chok for mig, for jeg var bare ikke klar til at være hende på 30 år… 30 år! Nu er jeg 30 år!! Det blev jeg ved med hele tiden at sige til mig selv. Der er aldrig en alder, der har fyldt så meget i mit hoved, som denne. Jeg føler mig dog ikke som en på 30….

Hvad har du af forventninger for dine 30’ere?

Jeg prøver at lade være med at forvente for meget, for at være helt ærlig… Men hvis jeg ikke får mig nogle børn i 30’erne, begynder det altså at være for sent til den slags 😉

Betyder prisen noget, når det kommer til makeup?

Selvfølgelig betyder prisen noget… Men ikke meget! Jeg går utroligt meget op i ordentlige skønhedsprodukter uden alle mulige mystiske & mærkelige ting tilsat, såsom sulfat, parabener, parfume, m.m. Jeg vil gerne have så rene produkter som overhoved muligt, og det koster jo lidt ekstra. Alt handler om prioritering.

Hvad er din favorit måde at forkæle dig selv på?

Bruge hele dagen på at lave en super lækker middag – der bare smager himmelsk, et fodbad inden sengetid, Summerbird flødeboller eller en shopping tur, når jeg virkelig trænger til det.

Hvad er den bedste gave, du nogensinde har modtaget?

Jeg tror faktisk at det var dengang, jeg fyldte 18 år, hvor mine gode veninder (som først spurte min mor om lov) lagde sig sammen om en navle piercing til mig. Det var en hemmelighed, og om formiddagen kom min venindes far og hentede os, og skulle køre os et sted hen – som så var piercingshoppen (eller hvad man nu kalder sådan noget) Jeg blev meget overrasket og glad, og det er noget jeg aldrig glemmer <3

Hvad er det bedste kompliment, man kan give til dig?

At min mad er god 😉

Hvad ville folk blive overrasket over at vide om dig?

Jeg er helt vild med superhelte film & serier.

Hvor lang tid bruger du på at gøre dig klar om morgenen?

Ikke særligt længe :). Mit hår det vasker jeg hver 2 eller 3 dag. Så bare et hurtigt brusebad, finde tøj (er ikke så god til at lægge det klart om aftenen) – så det kan godt tage noget tid indimellem :D. Min makeup er hurtigt lagt. Jeg lægger den samme makeup hver dag, og meget naturlig. Lidt mineralpudder, rouge, concealer, læbepomade & øjenbrynsblyant… Så er jeg klar. 🙂 (Mascara om fredagen ;))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: