Bloggeradvent

#Bloggeradvent: 1. søndag i advent

bloggeradvent, julekort

Så er det blevet den første søndag i advent, hvilket betyder, at jeg skal åbne min første (bloggeradvent) adventsgave fra Mette Doctor Lund. Mette sendte pakken i god tid, og jeg har glædet mig som et lille barn til ENDELIG at kunne få lov til at se, hvad der gemte sig i kassen. Som I kan se, har jeg også fået rigtigt, rigtigt fint julekort, som skal stå fremme hele julen.

Udover de fire adventsgaver har Mette også forkælet mig (og Chuck) med hjemmelavede pebernødder og julesmåkager, hvilket var en rigtig betænksom og fin ekstra overraskelse. Derudover får mine katte også lov til at mærke, at mor er med i bloggeradvent, da Mette også har været så sød at smide fire pakker vådfoder til dem i kassen. Med andre ord er hele husholdningen blevet forkælet med stort F.

Men nu til selve adventsgaven, som jo er indlæggets endelige hovedperson. Og hvilken hovedperson. Jeg kan med 100% sikkerhed sige, at jeg aldrig nogensinde har ejet noget lig dette før, men, åh, hvor har mine 28 decembre på denne jord dog været tomme.

Sexy Xmas! chokoladekalender, bloggeradvent

Jeps, det er lige præcis, hvad du tror, det er: en chokoladekalender prydet med hårdtarbejdende, letpåklædte mænd, hvis look er så hot, at det måske bliver nødvendigt at aktivere brandhanden — i så fald står ham i midten klar med en svensknøgle.

Og hvis du tror, der under denne fyrs brystkasse gemmer sig et hjerte af guld, tager du fejl; der gemmer sig istedet en stjerne af chokolade.

Sexy Xmas! chokoladekalender, bloggeradvent

Tak, Mette, for denne appetitlige start på december! Det er noget af det sjoveste, jeg nogensinde har set, og jeg elsker den!

Jeg glæder mig til at se, hvad Michelle synes om de gaver, jeg har sendt til hende.

10 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: