Bloggeradvent

#Bloggeradvent: 2. søndag i advent

I dag er det 2. søndag i advent, hvilket betyder, at jeg skal åbne min pakke nr. 2 fra min søde adventsnisse Mette. Forrige gave var en yderst appetitvækkende chokoladekalender, som jeg må indrømme, at Chuck allerede har pløjet sig igennem — ligesom han allerede har skrabet hele sin Quick skrabekalender. Han er altså lidt af en skælm, ham Chuck. Men jeg har den selvfølgelig stadigvæk stående fremme til alles store fornøjelse. Så tak igen, Mette. Det er gaven, der bliver ved med at give.

I dag er det denne herlighed, det drejer sig om:

#Bloggeradvent 2. adventsgave

Findes der en mere perfekt gave til en te-elsker? I don’t think so. Jeg synes det er så fint, at der hører en kop med, og den passer perfekt ind i min evigt-ekspanderende samling af kopper. Jeg elsker blomstermotivet, og det er jo ingen hemmelighed, at jeg er en sucker for alt, hvad der smager af shabby chic. Jeg glæder mig også meget til at smage teen — jeg tænker, at det bliver min helt særlige aften-treat, når jeg skal forkæles lidt.

Tusind tak for de fine gaver, Mette. Jeg er altså en heldig kvinde!

5 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: