Bloggeradvent

#Bloggeradvent: 3. søndag i advent

Dette indlæg er forsinket med ca. 5 dage, da jeg i typisk Sofie-stil havde ventet til allersidste øjeblik med at lægge “the finishing touches” på min bacheloropgave (som skulle afleveres igår), og derfor sad med en stressknude i maven hele den sidste uge. Det var også der, jeg fandt ud af, at jeg havde glemt at lave fodnoter til alt, hvad jeg har citeret fra én bestemt bog, og “projekt genfind guldkorn” (officielt kodenavn hos FBI) slugte minimum halvanden dag. Var det ris til egen røv? Absolut. Men efter 36 timers intenst selvhad har jeg forhåbentlig lært min lektie.

Men nu til den fine gave, jeg modtog fra min kære #bloggeradvent-nisse Mette.

Ligesom sidste gang lå tingene i en fin sort æske, som bestemt skal genbruges.

Æsken indeholdt en fodfil fra Skandi samt en bodylotion og badesalt fra Cien. Nu er det tilfældigvis sådan, at mine fødder i længere tid har skreget efter noget tender loving care, da kulden samt mine daglige bad tager hårdt på de små fusser. Alligevel er det en kropsdel, som jeg ofte negligerer. Men, nu har jeg alt, hvad man behøver, for at gøre sine fødder glade, og så er der ikke længere nogen undskyldning. Jeg glæder mig allerede til min lille hjemme spa-dag.

Tusind tak, Mette!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: