Bloggen,  Strøtanker

Refleksioner over 2017 og et tiltrængt ansigtsløft til bloggen

Okay, lad mig først addressere den lyserøde elefant i rummet: bloggens nye look, som jeg har brugt den sidste uge på at lege med, og som jeg var lige ved at give op på til sidst. Der er stadigvæk nogle få ting, som skal finjusteres, men ellers er jeg virkelig glad for det. Det er et gratis tema, som desværre kræver lidt ekstra kendskab til CSS og kodning, men som er lige det, jeg har ledt efter. Forhåbentlig ser det acceptabelt ud på alle platforme — det gør det ihvertfald hos mig. Så nu har bloggen fået et tiltrængt ansigtsløft, som faktisk var et af mine nytårsforsæt. CHECK!

Vi har kun været i 2018 et par dage, og jeg må altså sige, at jeg har en god fornemmelse. Jeg er kommet godt igang med min bulletjournal (tredje gang er lykkens gang) og har shoppet meget lidt mens jeg har været herovre. Faktisk har jeg kun købt en pakke hovedpinepiller og nogle metalliske tuscher til min bulletjournal, der kostede ca. 20 kroner. Januarudsalget er ellers i fuld gang, men jeg kan mærke, at jeg føler mig mættet. Jeg ved, at jeg ikke mangler noget, og jeg har enormt meget lyst til at bruge det, jeg allerede ejer.

Det eneste, jeg måske forærer mig selv de næste par måneder, er et par bukser, og det er fordi jeg ikke ejer nogen overhovedet. Men ellers holder jeg på pungen.

Hvis jeg skal lave en kort opridsning af mit 2017 ville det nok se sådan ud:

 • I januar dumpede jeg grammatik og havde en mindre krise over det.
 • I februar bestod jeg grammatik og havde en mindre optur over det.
 • I april flyttede min allerbedste og kæreste veninde til den anden ende af landet.
 • I juni fik førnævnte allerbedste og kæreste veninde den dejligste lille datter, som altid vil have en helt særlig plads i mit hjerte.
 • Det var også i juni, at jeg registrerede strikeaprose.dk og begyndte at blogge på dansk. I den forbindelse skrev jeg også lidt om, hvordan det føles for første gang i 14 år at skrive under sit fulde navn.
 • I juli var jeg på sommerferie på Long Island med Chuck — en tiltrængt ferie, som
 • I september var jeg til min første mundtlige eksamen på engelskstudiet, og det gik over al forventning.
 • I oktober begyndte jeg til diætist, hvilket har ført til en livsstilsændring, der både kan ses på vægten og føles i kroppen.
 • I november begyndte badeværelsesrenoveringen, der virkelig pirkede til min angst og behov for kontrol. Renoveringen er blevet trukket ud til først at være færdig i midt-januar, men så får jeg til gengæld et BADEKAR(!).
 • I december afleverede jeg min bacheloropgave, hvilket — 7-9-13 — betyder, at jeg kan har færdiggjort den første del af min uddannelse. Burde jeg egentlig ikke holde en fest?

Det har både været et hårdt år og et godt år, synes jeg.

Mine nytårsforsæt for 2018 er: 

 • At forsætte med min sunde livsstil.
 • At komme under 60 kg. Jeg er allerede godt på vej!
 • At tage flere billeder.
 • At blogge minimum 2 gange om ugen.
 • At lave en opsparing.
 • At blive bedre til at sige fra.
 • At læse alt det, jeg skal.

Måske er det ikke alle mine forsæt, der bliver opfyldt, men bare et eller to ville da også være en sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: