Smuksering

Det har taget overhånd

Fingerring med kvindesymbol

Oops, she did it again.

Er der en grænse for, hvor længe, man må blive ved med at belønne sig selv materielt over en personlig sejr, der efterhånden har et par måneder på bagen? Jeg har muligvis overskredet den grænse, men har besluttet mig for — adskillige beklædningsdele og smykker senere — at nu må det altså stoppe. Her er min nyeste (og sidste) belønning — en fingerring med et kvindesymbol, der stjal mit hjerte, det øjeblik, jeg så den. Man er jo stolt feminist og sådan — og så er det det det fineste symbol, hvis du spørger mig.

Og så kan jeg jo ønske mig den tilhørende halskæde til min fødselsdag.

2 Comments

  • Trine

    Der er ikke grænser for hvor længe du må belønne dig selv, i min verden – det du har opnået er i høj grad din egen fortjeneste og er en rigtig solstrålehistorie. Du er den sejeste jeg kender 🙂 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: