Smuksering

Kom, lad os gå – med ECCO sko på // i samarbejde med Footway.dk

ECCO 286013 Skyler Black

 i samarbejde med Footway 

Mig og sko – tja, vores forhold kan vist bedst beskrives, som værende noget kompliceret. Det startede, da jeg som barn havde meget små og brede fødder, og derfor oplevede mit sko-”råderum”, som bestående af muligheden for, at vælge imellem flere forskellige modeller af brune, fodformede sko. Kvalificerer det som et traume ano 2018?

Spol frem til i dag, hvor det ikke længere er mine brede, små fødder, der er problemet, men snarere de tykke special-lavede indlæg, jeg af ortopædkirurgerne har fået striks besked på skal være min tro følgesvende. Det giver selvfølgelig nogle nye udfordringer, at skulle klemme sådan en klods ned i et par pæne sko, men der har jeg altså fundet svaret på mine bønner hos ECCO.

286013 Skyler Black

Lige siden jeg fik mine første ECCO sandaler sidste sommer, der var så gode, at jeg ikke engang behøvede mine indlæg, har jeg vidst, at ECCO og jeg sådan helt generelt forstår hinanden. Vi har noget sammen. Det er god kvalitet og godt håndværk, og mine fødder føler sig set og hørt (det er et must, for de er ret opmærksomhedskrævende, mine fødder). Jeg var derfor heller ikke i tvivl om, at jeg ville vælge et par ECCO støvler, da Footway spurgte mig, om jeg kunne være interesseret i at modtage et par sko fra deres enorme lager af forskellige mærker. Efter at have fundet min favoritmodel, smed jeg dem i indkøbskurven og valgte med vilje at gå et par størrelser op af hensyn til indlæggene. Og så holdt jeg ellers vejret i de to dage, der gik, før jeg modtog dem i posten, for jeg var så bange for at få mine forhåbninger op, når nu mine fødder er så besværlige.

And what do you know. De passer perfekt! Intet strammer, og alt sidder, som det skal. Og bedst af alt, så har de en lille kil, der tillægger min højde et par ekstra centimeter. Ikke dårligt, når man ikke kan nå flere af hylderne i supermarkedet.

286013 Skyler Black

Og så føler jeg mig altså også ret voksen i dem. Jeg tror faktisk, at det er de mest voksne sko, jeg ejer. Jeg glæder mig til at vejret beslutter sig for at opføre sig som forår, så jeg kan slentre ned ad gaden og byde årstiden velkommen med manér.

Så hvis du, ligesom mig, har nogle fødder, der af og til sætter sig på tværs og forhindrer dig i at tage del i livets store sko-fest, så kan jeg kun anbefale, at du giver ECCO en chance. Jeg har allerede smidt flere par i indkøbskurven og glæder mig over, at jeg snart har fødselsdag. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: