Kronisk sygdom

Brækkede ribben og andet godt fra havet

Bloggen har været på en uplanlagt standby de sidste par uger eller tre, hvilket udelukket har skyldtes, at jeg har været syg. Først med den omgangssyge, der er klassisk for denne tid på året: hoste, træthed, forkølelse, nys – you know the drill. Og så lykkedes det mig også lige at brække et par ribben.

Men jeg har det bedre nu, og prøver at holde mig smertestillet uden at gøre brug af morfin. Jeg kan ikke tåle panodil, da det interagerer med min epilepsimedicin, og ibuprofen frarådes ved frakturer, så kodimagnyl er i stedet blevet min allerbedste ven. Smerterne er konstante, men jeg lever med det, og håber at min knogleheling ikke vil være så langtrukken, som den plejer.

I fredags tog jeg i H&M og købte en håndfuld bøjlefri-bh’er, og selvom jeg lige skal vænne mig til følelsen, synes mine ribben klart bedre om denne løsning. Og lige nu er det vist bedst at holde sig gode venner med dem…

I morgen har jeg en tid hos min diætist, og jeg er mildest talt spændt som en paraply i regnvejr. Det er nu ca. otte måneder siden, at jeg påbegyndte mit vægttabsprojekt, og det er virkelig gået over al forventning. Dét, at skulle “stå skoleret” hver anden måned, har virkelig været en motiverende faktor, og nu er jeg et sted, hvor jeg heller ikke vil skuffe mig selv. Jeg vejer mig ikke derhjemme, så det er altid med et sug i maven, at jeg træder op på hospitalets vægt, for jeg ved ikke, hvad jeg kan forvente. Men, jeg kan mærke, at jeg har opnået fine resultater siden sidst, og jeg kan ikke forestille mig, at jeg vil gå derfra med en skuffet mine. Jeg føler selv, at jeg er ved at have nået endemålet. Hvad det så end er i kilogram.

Nu vil jeg begynde at gøre mig klar til at skulle gå en lille tur i det grå vejr. Jeg håber, at I alle får en rigtig dejlig søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: