Bloggeradvent

Bloggeradvent 2018: Hvem er jeg?

Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Og hvor hører jeg tiiiiiiiil?

Hvis I er ligesom Chuck, som slet ikke vil høre om/tænke på jul førend vi har passeret 1. december, så beklager jeg meget, ’cause it’s about to get Christmassy up in hurrr!

Jeg har for andet i år i træk meldt mig som deltager til Jeanettes Bloggeradvent. I år skal jeg modtage adventsgaver fra Louise (hej Louise!) og sende adventsgaver til Camilla (hej Camilla!), og selvom der er næsten en måned til 1. søndag i advent, er jeg allerede spændt som en paraply i regnvejr.

Det står os frit for, om vi har lyst til at skrive et indlæg, hvor vi præsenterer os selv, men jeg synes kun det er fair, at Louise ved lidt om, hvem hun skal sende til – og at Camilla ved lidt om, hvem hun modtager fra. Så her er en kort præsentation af mig, efterfulgt af en liste over de ting, jeg gør mig i. Jeg er dog meget lidt kræsen, og vil synes at alt er hyggeligt og fint, så listen over ting, jeg kan lide, er egentlig bare ment som lidt ekstra information om mig. Med andre ord: freestyle endelig!

Lidt om mig:

Jeg hedder Sofie. Jeg er gift med Chuck, og vi har snart 3-års bryllupsdag. Jeg har to katte, som jeg er helt vild med på sådan en kattedame-agtig måde. Mine dage går med (relativt få) universitetslektioner og (relativt meget) læsning/forberedelse til førnævnte. Jeg elsker at læse og kommer ofte til at forkøbe mig, når jeg besøger diverse antikvariater. Chuck synes, at jeg har aaalt for mange bøger, men kan man nogensinde have for mange bøger? Nej, vel? Jeg elsker at gå i genbrugsbutikker, også selvom der kan være langt mellem snapsene, for man kan altså virkelig gøre et kup engang imellem. Det første, jeg gør, når jeg kommer hjem er at smide bukserne, tage nattøj på, og varme hyggesokker. Sidstnævnte kan man heller aldrig få for mange af.

Og så lidt mere om mig:

 • Jeg er noget nær besat af neglelak (og ting, der har med negle at gøre generelt)
 • Jeg synes også, at det er sjovt at lege med andre former for makeup, selvom jeg er ret dårlig til det
 • Jeg elsker hjemmelavede ting (og har selv en kreakasse på størrelse med en flyttekasse, som desværre bliver lidt negligeret for tiden)
 • Jeg elsker fine, sjove (og cheesy) print – og ting med frugtmotiv
 • Jeg er glad for pastelfarver og farven GUL
 • Jeg elsker også glitter og alt der glimter
 • Jeg arbejder på at blive bedre til det med selvforkælelse
 • Jeg elsker te og drikker alt for meget af det (garvesyre bliver min død)
 • Jeg har en svaghed for kontorartikler
 • Jeg elsker Disney. Højt.
 • Jeg elsker pynteting – især op til julen
 • Jeg betrager mig selv som feminist og elsker ting med kvindetegnsmotivet (eller andre “you go girl”-agtige motiver)

Hvis man skulle have lyst til at læse om min deltagelse i Bloggeradvent 2017, kan disse indlæg findes lige her:

2017 præsentation af mig selv
1. søndag i advent
2. søndag i advent
3. søndag i advent
4. søndag i advent

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: