Bloggeradvent

Det’ sørme, det’ sandt, december: 2. søndag i advent

Godmorgen til alle mine små julenisser derude! Så er julen rykket en uge tættere på, og vi har selvfølgelig allesammen fuldstændig styr på det med julegaverne, ik’? Illum og Magasin behøver ikke at holde juleåbent for vores skyld, næ nej. Host. Host host. Sorry, fik lige en løgn galt i halsen.

(Psst… min kære bloggerkollega Lise Sommerlund har skrevet et fremragende (og meget relevant) indlæg på sin blog, hvor hun kommer med nogle fine og opfindsomme bud på julegaver i minimalismens tegn. Det er et spændende alternativ til alle de alfabetiserede ønskelister, der florerer i øjeblikket, og som der selvfølgelig også skal være plads til(!)  – og opfordrer os til at se udover den traditionelle (og materielle) forestilling om “en gave”. Bestemt et læs værd!)

Men nu til min 2. adventspakke fra Louise, som IGEN har ramt plet. You’ll see why in a moment. Men lad os først lige tage et øjeblik til at værdsætte det fine papir og den mega professionelle sløjfe. Jeg begynder at tro, at Louise har modtaget et særkursus i indpakning fra Julemandens værksted, for det er da en total fryd for øjet, det her.

Bloggeradvent

Pakken har titlen “Lidt opfølgning på sidste uges pakke” (som I forresten kan læse om lige her), og indeholder de DEJLIGSTE, BLØDESTE sokker, som tilmed GLIMTER. Man bliver som bekendt bedre til krydsord, hvis man har hyggesokker på (min IQ stiger ihvertfald med ca. 10 point), og så er det jo perfekt at kunne tage dem på, når jeg er færdig med at forkæle mine fødder med fodmasken.

Hyggesokker fra Tiger

Hyggesokker fra Tiger

Tusind tak, Louise. De er SÅ nice (som de unge siger), og jeg glæder mig til at have dem på. Hvis du har lyst til at se, hvad jeg har givet Camilla som nr. 2 adventsgave, kan du læse hendes indlæg her.

Fun fact: Chuck har fortalt mig, at juletræerne er ekstra dyre på Long Island i år, da der blev plantet færre træer i 2008 grundet finanskrisen, og det er dem, der fældes nu – og der er selvfølgelig rift om dem. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har skænket finanskrisens implikationer på juletræsindustrien en tanke, og det er sguda egentlig for dårligt af mig. Det er jo serious business!

2 Comments

 • Louise TT

  Hvor er jeg glad for, at dagens gave også er faldet i god jord. Tænkte at det var perfekt at komme fødderne i et par glimtrende hyggesokker, efter de var blevet forkælet med en lækker fodmaske (jeg kunne i hvert fald selv finde på det).

  Jeg har ikke fået særligt kursus i gaveindpakning (men gid jeg havde) – jeg elsker bare at pakke ind. Så jeg går vanvittig meget op i det. Pakker faktisk alle gaver ind selv. 1) fordi det går hurtigere at komme gennem køen i butikken, 2) fordi jeg altid tror jeg kan gøre det bedre. Hehe.

  Knus
  Louise

 • Gitte Kirstine

  Lækkert med glimmerstrømper – og vildt at finanskrisen påvirker juletræssituationen.. men det giver vel god mening, at juletræerne også blev påvirket 🌲

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: