Bloggeradvent

Det’ sørme, det’ sandt, december: 3. søndag i advent

3. søndag i advent… hvor er tiden blevet af? December er fløjet afsted, synes jeg, men snart er jeg klar til at jule den for vildt i USA, hvor de som bekendt giver den fuld skrue. Lige nu sidder jeg med to opgaver, som skal afleveres inden vi tager afsted på torsdag, og jeg er for engangs skyld ikke for sent på den!(!!) Til gengæld har jeg inderligt fortrudt begge mine emner, som jeg ellers valgte, fordi jeg mente, at de lå lige til højrebenet. Men, jeg tror sgu at de var en ræv i forklædning. Det er for sent at gøre om nu – nu skal det bare overstås. Det bliver SÅ dejligt at kunne lægge det bag sig og dermed forhåbentlig mærke stressen lige så stille fortage sig. Lige nu sidder den ihvertfald som en kæmpe klump, som udvider sig dag for dag.

Men så er det jo dejligt, at kunne vågne op til en bloggeradventsgave (nice segway, Sofie – Go’ Morgen Danmark venter) fra Louise, som denne gang har titlen “Lidt pleje til vinteren.” (Psst: I kan læse om 1. søndag i advent her og 2. søndag i advent her, hvis I skulle være nysgerrige omkring, hvad Louise ellers har fundet på til mig. Spoiler alert: Hun har været en fantastisk nisse!)

Da jeg så det, krydsede jeg så inderligt fingre for, at det var en creme af en art, da mine hænder, på trods af vanter, er fuldkommen ødelagte. And what do you know! DET VAR DET. Måske er det telepati – eller måske er det vores allesammens kendskab til den hundekolde danske vinter, (og ligeså kolde vind) som er så sikker, som amen i kirken. Men jeg prøver at være taknemmelig alligvel, for i disse tider med global opvarmning er det jo positivt, når vejret er, som det burde være, ikke? Så ofrer jeg gerne mine hænder – også selvom de brænder og råber “skru dog op for varmen!”

Tusind tak, Louise, for creme til pleje af mine hænder. SÅ, så god en gave, altså.

PS: For billeder-eller-det-skete-ikke folksene derude, er der her et billede af mine hænder. Ligner de jeres, eller er det blot mine, som er skabagtige? (Håber ikke, at I sidder og spiser morgenmad)

2 Comments

  • Jeanette Henriksen

    Hyggeligt blog indlæg og det er da en helt perfekt gave.
    Håber de hjælper på hænderne og hvor er det dejligt at se hvordan alle hygger sig med Bloggeradvent.
    Elsker at se hvad i alle sammen får..

    Knus Jeanette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: